Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hier zijn de eerste echte foto’s van de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2016, 21:51 CategorieAndroid

De eerste echte foto’s van  de Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge lijken te zijn uitgelekt via het Chinese sociale netwerk Weibo. De telefoons zijn op deze vage foto’s goed te herkennen als de mogelijke opvolgers van de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge.

Eerder lekte de bekende twitterreporter Evan Blass al renders van de drie kleuren waarin de nieuwe vlaggenschepen van Samsung worden gehuld: zilver, zwart en goud. Dat waren echter nog geen echte foto’s.samsung-galaxy-s7-edge-zilver-goud-render

Samsung zal de nieuwe vlaggenschepen onthullen tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, en wel op 21 februari. Over de prijs van de beide nieuwe toestellen is alleen bekend dat die tussen de 700 en 800 euro zal uitvallen. De hardware is, zoals van vlaggenschepen verwacht mag worden, het beste wat er momenteel te krijgen is.

Vermoed wordt dat zowel de Galaxy S7 als de Galaxy S7 Edge een scherm krijgen van 5,5 inch, waarmee beide vlaggenschepen in de phablet-categorie vallen. De S7-reeks wordt volgens de laatste geruchten stof- en waterdicht,  beschikt over een micro sd-kaartsleuf, heeft zeer goede camera’s en een flinke batterij van 3600mAh.

Ook zou de S7 – en wellicht de Edge-variant – een altijd-aan scherm krijgen, dat de tijd en wat notificaties laat zien, ook als het toestel niet wordt gebruikt.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.