Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Hoesjes voor iPad Air 3 met ruimte voor vier speakers gelekt’

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2016, 10:06 CategorieiPad

Er zijn mogelijk hoesjes gelekt die waarschijnlijk voor de iPad Air 3 bedoeld zijn, aangezien er ruimte is voor vier speakers en flitser op de achterkant. Vorige week verscheen het gerucht dat de nieuwe iPad Air in elk geval voorzien wordt van die functies.

Is dit het eerst hoesje voor de iPad Air 3?

Vorige week verscheen het gerucht dat de iPad Air 3 wordt voorzien van vier speakers en een flitser voor de camera. Nu schijnt een fabrikant al op basis van die informatie een hoesje te hebben gemaakt, die te bestellen is voor ongeveer twee tot drie euro per stuk, in hoeveelheden van tenminste vijfhonderd exemplaren. Of die fabrikant nu zeker weet of dit hoesje straks gebruikt kan worden voor de nieuwe iPad Air of niet, is momenteel onduidelijk. Weet deze producent meer dan de rest van de wereld of is het een grote gok?

hoesje-ipad-air-3-groot

Ook is er een tweede hoesje verschenen, die eveneens ruimte heeft voor vier speakers en een cameraflits, evenals de Smart Connector. Met die Connector zou je een toetsenbord kunnen aansluiten op de tablet, zoals dat kan op de iPad Pro. De Smart Connector is in elk geval niet zichtbaar op de tekeningen van vorige week en er lijkt ook geen rekening gehouden te zijn met de aansluiting in het ontwerp van het eerste hoesje. Maar wanneer de geruchten kloppen over de specs van de Air 3, dan zou het zomaar kunnen dat dit een kleine Pro wordt.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS
Apple iPad Air 2
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.