Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor 5X nu te koop in Europa

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2016, 22:15 CategorieAndroid

De Honor 5X is vanaf heden te koop in de Europese online winkel van het bedrijf. De 5,5-inch phablet kost 229 euro. Hij is in Nederland en België te bestellen.

Kortingcode

De Honor 5X is de goedkopere tweelingbroer van de Huawei GX8, die precies dezelfde hardwarespecificaties heeft, maar duurder is. De midrange phablet is een tijdje met een kortingcode voor twintig euro minder te krijgen, zodat je feitelijk 209 euro betaalt. Die korting wordt automatisch toegepast zodra je het toestel bestelt. Het valt echter niet te zeggen hoe lang Honor deze actie laat duren.

Goud

De Honor 5X is in twee kleuren te krijgen: zilver en grijs. Wie het goudkleurige model wil, moet nog een paar dagen wachten en het valt niet te zeggen hoeveel exemplaren er per Europees land verkrijgbaar zijn.

Snapdragon 615-processor

De phablet beschikt over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1080 pixels, een 13-megapixel achtercamera met led-flitser, een 5-megapixel selfiecamera en de boel loopt op een Qualcomm Snapdragon 615-chip. Dit is een processor met acht Cortex A53-kernen die zijn geklokt op 1,5Ghz. De CPU wordt bij zijn werk geholpen door 2GB ram, 16GB opslaggeheugen en biedt ondersteuning voor 4G lte-netwerken. De batterij meet 3000 mAh en de telefoon loopt op Android 5.1 Lollipop, met daar overheen de Huawei EMUI 3.1-softwareschil. Op de achterkant bevindt zich een vingerafdruksensor.

  • Delen:
Honor 5X
Android Lollipop (5.1)
Honor 6 Plus
Android KitKat (4.4)

Reacties

  1. Tom
    05 februari, 2016 om 8:13

    De specificaties zijn overgenomen van het nieuwsbericht van GSM Arena, maar de productspecificaties op die site zelf zijn wel iets anders, namelijk 2x een quad core processor ipv 1 die op die snelheid draait en het RAM geheugen die 1GB meer is dan aangegeven. Kunnen jullie aangeven wat klopt?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.