Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei Mate 8 met 6-inch display te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2016, 10:58 CategorieAndroid

Afgelopen januari werd de Huawei Mate 8 tijdens CES 2016 officieel aangekondigd voor de Europese markt en sinds deze week kun je voor de phablet ook in Nederland naar de winkel. Het toestel is te koop voor een prijs vanaf 599 euro.

Huawei Mate 8 te koop in Nederland

De Huawei Mate 8 is de nieuwste phablet van het Chinese bedrijf, uitgerust met een 6-inch ips lcd-display dat een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels heeft. Onder de motorkap zien we een Huawei HiSilicon Kirin 950-processor teug, vergezeld door 3GB of 4GB aan werkgeheugen en 32GB of 64GB aan opslaggeheugen.

Huawei-Mate-8

Verder beschikt de Huawei Mate 8 over 4G voor snel mobiel internet, gps voor locatiebepaling, een microSD-kaartlezer om het interne geheugen uit te breiden, een 16 megapixel camera aan de achterzijde, een 8 megapixel camera aan de voorzijde, WiFi a/b/g/n/ac en Bluetooth 4.2. Ook is er een microUSB-poort aanwezig en moet de 4.000mAh accu ervoor zorgen dat je ruim twee dagen met de phablet kunt werken. Het toestel draait op Android 6.0 Marshmallow, beschikt over een behuizing die volledig van aluminium gemaakt is en is aan de achterzijde voorzien van een vingerafdrukscanner.

Prijs en beschikbaarheid

De Huawei Mate 8 kan bij de winkels in onderstaande prijsvergelijking uit voorraad gekocht worden. Op dit moment is alleen de 32GB-versie te koop voor 599 euro.

Bekijk ook alle specificaties, features en prijzen van de Huawei Mate 8.

  • Delen:
Huawei Mate 8
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.