Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Inbox biedt gebruikers meer snooze-opties aan

Geschreven door
Geplaatst op29 februari 2016, 9:11 CategorieAndroid

Google heeft een update vrijgegeven voor Inbox, die gebruikers meer snooze-opties presenteert. Mogelijk komt er ook een Drive-integratie aan voor de app. Met die Drive-integratie zou je gemakkelijker bestanden kunnen delen met andere mensen.

Meer snooze-opties en meer voor Inbox by Gmail

Heb je Inbox op je smartphone of tablet staan? Dan heb je inmiddels kennisgemaakt met de optie om e-mails te snoozen – in te plannen voor een later moment (of een andere plaatst). Sinds dit weekend is er een update beschikbaar voor de app, die gebruikers twee nieuwe snooze-opties presenteert. De eerste is ‘later deze week’ en de tweede is ‘later dit weekend’. De mails die je op deze manier inplant komen op een later, willekeurig moment terug. Gelukkig heb je ook nog steeds de optie om mails precies terug te laten komen wanneer jij dat wil.

Daarnaast krijgt Inbox mogelijk in de toekomst een Google Drive-integratie, zodat het delen van bestanden via de e-mailapplicatie veel gemakkelijker wordt. Degene die de mail verstuurt met een bestand vanuit Drive, geeft de ontvanger toestemming om het bestand in te zien. Ook zou diegene dan eventueel de mogelijkheid krijgen het bestand in kwestie te bewerken. Momenteel is het zo dat je dat via de Drive-app moet doen. Wanneer deze update voor iedereen beschikbaar komt, is op moment van schrijven helaas nog niet duidelijk.

  • Inbox by Gmail
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.