Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram biedt ondersteuning aan voor meerdere accounts

Geschreven door
Geplaatst op9 februari 2016, 10:07 CategorieAndroid

De fotodeelapplicatie Instagram heeft bekendgemaakt dat de apps op Android en iOS nu ondersteuning aanbieden voor meerdere accounts. Dat betekent dat je nu meerdere accounts op één mobiel apparaat kunt beheren, zonder daarvoor steeds uit en in te loggen.

Meerdere accounts op Instagram

Nadat het bedrijf de functie al maanden heeft getest op zowel Android als iOS, is het nu eindelijk zo ver. De Instagram-apps op die platformen bieden vanaf nu ondersteuning aan voor meerdere accounts. Dat betekent dat je nu meerdere accounts kunt beheren van één apparaat, zonder dat je daarvoor hoeft uit en in te loggen op de fotodeeldienst. Dat heeft Instagram op maandagavond Nederlandse tijd bekendgemaakt. Gebruikers hebben vaak meerdere accounts voor hun bedrijven, huisdieren of om een andere reden.

Het was dus slechts een kwestie van tijd voordat Instagram deze functie zou introduceren – al heeft het voor de powerusers waarschijnlijk veel te lang geduurd. Je kunt een andere account toevoegen via de instellingen van de app. Heb je dat gedaan, dan kun je van account wisselen door op je gebruikersnaam te tappen binnen de app. Je profielfoto is nu prominenter in beeld gebracht, zodat je niet snel de fout in gaat en een foto binnen het verkeerde netwerk plaatst. De update wordt nu uitgerold en kan elk moment verschijnen.

  • Instagram
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.