Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPad Air 3 gaat op 18 maart in de verkoop zonder pre-orderperiode’

Geschreven door
Geplaatst op13 februari 2016, 11:44 CategorieiPad

De iPad Air 3 zou op 18 maart in de verkoop gaan, en Apple zou ditmaal afzien van een pre-orderperiode. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde 9to5Mac.

iPad Air 3 snel in de Apple Store

De site onthulde eerder dat Apple de iPad Air 3 samen met de kleine iPhone 5SE op 15 maart zal presenteren. Drie dagen later liggen de nieuwe apparaten dus al in de winkels, en zijn ze op de site van Apple te bestellen. Nog dezelfde week dus, en dat is erg snel voor Apple-begrippen.

Nieuwe strategie van Apple

Het zou een nieuwe verkoopstrategie zijn van Apple, om zo kort na de presentatie de nieuwe apparaten al in zijn Apple Stores en op de online webwinkel Apple.nl aan te bieden.

Design van iPad Pro

De iPad Air 3 moet de iPad Air 2 opvolgen. De nieuwe tablet zou hetzelfde 9,7-inch scherm krijgen als dat van zijn voorganger, maar het design zou meer overeenkomen met dat van de grotere iPad Pro (hierboven afgebeeld).

Vier speakers

De iPad Air 3 zou evenals de grote broer ook vier speakers krijgen, en ondersteuning voor het Smart Keyboard. De iPad Air 3 zou worden aangedreven door een nieuwe variant van de Apple A9-processor. De camera zou zijn verbeterd en Apple zou die voor het eerst laten vergezellen door een led-flitser op de achterkant van de tablet. De geruchten vertellen nog niets over mogelijke ondersteuning voor de Apple Pencil.

iPhone 5SE

Gelijktijdig met de iPad Air 3 zou de nieuwe, 4-inch iPhone 5SE worden gepresenteerd, waarvan het design overeenkomt met dat van de iPhone 5S, maar met betere hardware. Ook zou Apple een aantal nieuwe horlogebandjes presenteren voor de Apple Watch.

  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.