Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 (Plus) wordt voorzien van twee speakers’

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2016, 10:35 CategorieiPhone

Als we de geruchten mogen geloven, dan wordt de nieuwe iPhone, de iPhone 7, voorzien van twee speakers – en geen koptelefoonaansluiting.  De tweede speaker zou op de plaats van de aansluiting terechtkomen.

Gerucht: twee speakers voor de iPhone 7?

Een nieuwe week, een nieuw gerucht over de aankomende iPhone. Daar waar al naar buiten kwam dat de nieuwe iPhone geen koptelefoonaansluiting zou krijgen, horen we nu dat er in plaats van die aansluiting een extra speaker wordt geplaatst. Dat zou dan betekenen dat je wel een stereogeluid uit je smartphone of phablet te horen krijgt, maar dat het geluid niet heel mooi zal klinken (omdat het vanaf één punt, aan de onderkant, wordt uitgezonden). Daarnaast zal er ook geen dynamic noise cancellation aanwezig zijn.

Een dergelijke upgrade zou wel aanwezig zijn in het S-model, dat volgend jaar zou moeten verschijnen. Daarnaast meldt de geruchtenmolen dat de iPhone 7 (Plus) niet wordt voorzien van een Bluetooth-headset (of earbuds), maar van een bekabelde koptelefoon, die je aansluit met de Lightning-poort. Ergens klinkt het logischer dat Apple liever van zijn eigen technologie gebruikmaakt, dan van een externe. Mogelijk horen we meer over de nieuwe iPhones in maart, aangezien Apple dan een presentatie zal geven over nieuwe producten.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.