Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 Plus wordt iPhone 6S Plus zonder antennestrepen en met platte camera’

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2016, 21:49 CategorieiPhone

De iPhone 7 (Plus) verliest zijn antennestrepen op de achterkant, en de uit de behuizing stekende achtercamera wordt weer ‘gladgestreken’  met de rest van de telefoon. Dat meldt MacRumors.

Dubbele achtercamera?

Ander opvallend detail is dat de tweede achtercamera waar een eerder gerucht over de ronde deed, nu ontbreekt. Op basis van de laatste geruchten over de nieuwe iPhone 7 Plus heeft MacRumors een beetje gerommeld met een render van een iPone 6S, zodat het resultaat van de nieuwe ingrepen van Apple te zien is.

Hoe de nieuwe iPhone 7 Plus er echt uit komt te zien, zullen we naar alle waarschijnlijkheid pas in september weten, als Apple zijn nieuwe iPhones pleegt te presenteren. Inmiddels is er elke week wel een nieuw gerucht over de nieuwe smartphones, en het is maar de vraag welke informatie uiteindelijk juist zal blijken te zijn.

Design lijkt op iPhone 6S Plus

Volgens een bron van MacRumors, die erop wijst dat deze persoon in het verleden eerder betrouwbare informatie lekte over toekomstige Apple-producten, zal de iPhone 7 Plus erg lijken op de iPhone 6 Plus en iPhone 6S Plus. De designtaal van de huidige iPhones wordt dus vastgehouden.

Met dus twee grote wijzigingen die in het oog springen: de ontbrekende antennebanden op de achterkant en de niet meer uit de behuizing stekende achtercamera. Dat laatste zou bereikt worden met een dunnere cameramodule. De antennebanden aan de boven- en onderkant van het toestel zouden wel blijven.

iPhone 7 Plus

Het gerucht over een dubbele achtercamera is nog niet uit de lucht voor de iPhone 7 Plus, maar de iPhone 7 zou een meer traditionele camera krijgen.

De bron van MacRumors kon niet vertellen of de nieuwe iPhones dunner worden dan de huidige. Als dat zo is, zal het waarschijnlijk niet veel schelen. Echter, de meeste gebruikers zullen het waarschijnlijk belangrijker vinden dat de uitstekende camera zich in de behuizing van het toestel heeft teruggetrokken.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.