Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kairosoft brengt Tennis Club Story uit

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2016, 10:15 CategorieAndroid

De Japanse ontwikkelaar Kairosoft heeft een nieuwe game uitgebracht op Android en iOS, genaamd Tennis Club Story – met dezelfde verslavende gameplay. Het spel is nu al verkrijgbaar voor Android, maar komt later ook naar iOS.

Download nu Tennis Club Story

De Japanse ontwikkelaar Kairosoft heeft bij ons een warm plekje gekregen. Sinds het uitbrengen van spellen als Game Dev Story of Grand Prix Story letten we op elke stap die de developer zet, omdat elke game dezelfde verslavende en goed uitgedachte factoren bevat. Deze week brengt de ontwikkelaar Tennis Club Story uit. Je krijgt de taak om spelers en clubs verder te helpen in de competitieve wereld van professionele tennisspelers, en bepaalt uiteindelijk wie het maakt en wie natuurlijk achterblijft.

Je hebt per game de leiding over een tennisclub. Je hebt als taak om alles in goede banen te leiden. Dat doe je door per speler te bepalen wanneer ze trainen. Ook kijk je naar wie mee kan doen met competities en probeer je hen een beroemde status mee te geven, zodat je er aan kunt verdienen. Uiteindelijk kun je je tennisclub uitbreiden met meer banen en zelfs een spa. Maar tot het zover is, heb je ook al feestjes georganiseerd, nieuwe spelers aangetrokken en flink wat geld verdiend. De Android-versie is nu verkriggbaar – iOS krijgt hem later.

  • Tennis Club Story
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.