Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

KLM app vernieuwd, met nieuw design en optimalisatie voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2016, 15:27 CategorieApplicaties

Afgelopen zomer vernieuwde KLM haar iOS-app compleet maar toch vindt het bedrijf dat het nog altijd beter kan. Deze week komt de vliegtuigmaatschappij namelijk met wederom een grote update waarmee het design vernieuwd wordt en nu eindelijk ook de iPad compleet ondersteund wordt.

Nieuw design voor KLM iOS-app

Qua functionaliteit is de nieuwe KLM-app niet drastisch veranderd. Er wordt nog steeds gebruik gemaakt van een handig hamburger-menu en de structuur is ongewijzigd gebleven. Wel grijpt KLM terug naar het lichtere kleurenthema, waarin vooral wit centraal staat.

Belangrijker is dat de applicatie voortaan universeel is, wat betekent dat de app geoptimaliseerd is voor zowel iPhone als iPad. Er is dus geen aparte iPad-app meer nodig, deze verdwijnt uit de App Store. De nieuwe versie van de app biedt grote foto’s en mooie indrukken op het grote scherm van je iPad, en bovendien kun je dankzij de Reisinspiratie-functie inspiratie opdoen over bestemmingen waar je heen gaat of graag eens heen wilt gaan.

Natuurlijk is het mogelijk om in te loggen in de app en vervolgens je boekingen te beheren of instapkaarten te downloaden. Voor gebruikers die vaak het vliegtuig nemen is er nu ook een apart Flying Blue-gedeelte, en daarbij geeft KLM aan de weergave van het reisoverzicht verbeterd te hebben.

  • KLM

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.