Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Thinkpad Yoga 260 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2016, 11:45 CategorieWindows

Hij is al even terug aangekondigd maar sinds deze week kun je in Nederland naar de winkel voor de nieuwe Lenovo Thinkpad Yoga 260. Deze 12.5-inch convertible met Windows 10-software is in verschillende uitvoeringen te koop.

Lenovo Thinkpad Yoga 260

De naam zegt al genoeg; een zakelijke Thinkpad met het bekende Yoga-design waardoor het scherm 360 graden kan draaien. Lenovo rust het apparaat uit met aantrekkelijke specificaties en een robuust design voor de veeleisende gebruiker.

De Thinkpad Yoga 260 maakt gebruik van het “Lift ‘n’ Lock” systeem, wat erop neerkomt dat de toetsen naar beneden zakken als je de convertibles inklapt. Hierdoor zijn de nieuwe ThinkPad Yoga-modellen erg dun, en merk je minder van het feit dat het een laptop is als je het als tablet gebruikt.

In de behuizing zit een slot waar je de optionele pen in kan doen, die daar ook gelijk automatisch opgeladen wordt. De Thinkpad Yoga 260 heeft een 12.5-inch scherm en heeft een gewicht van slechts 1.3 kilo. Hiermee is de ThinkPad Yoga de lichtste convertible ter wereld, aldus Lenovo zelf. Het scherm heeft een 1080p-resolutie en onder de motorkap zien we een Intel Core-processor, maximaal 16GB aan werkgeheugen en 512GB aan opslaggeheugen terug.

Een overzicht van alle specificaties, features en prijzen vind je op de productpagina van de Lenovo Yoga 260.

  • Delen:
Lenovo ThinkPad Yoga 260
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.