Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG G5 krijgt een Magic Slot en enkele accessoires’

Geschreven door
Geplaatst op18 februari 2016, 10:43 CategorieAndroid

De LG G5 krijgt mogelijk een Magic Slot, waar gebruikers verschillende accessoires in zouden kunnen klikken, zoals een camera of een grotere batterij. Er wordt al langer gesproken over de verwijderbare onderkant van de G5, maar nog niet eerder zijn er zo veel details naar buiten gebracht.

Gerucht: dit is de Magic Slot van de LG G5

De geruchtenmolen draait op volle toeren nu de aankondiging van de LG G5 aanstaande is (zondag gaat het gebeuren). Er wordt nu gesproken over een Magic Slot. Deze zou zich aan de onderkant van de smartphone of phablet moeten bevinden en gebruikers in staat stellen enkele accessoires in te klikken, zoals een virtual reality-camera, een module waarmee je een robot kunt bedienen of bijvoorbeeld een grotere batterij dan de accu waarmee de G5 geleverd wordt. In sommige gevallen betekent dit wel dat de G5 van uiterlijk verandert…

Eén van de voorbeelden die nu rondgaat, is de cameramodule (die ook waarschijnlijk op de bovenstaande afbeelding te zien is). Deze bevat een eigen 1100mAh-batterij, evenals fysieke knoppen voor de functies van de camera. LG zou al hebben bevestigd dat de G5 inderdaad wordt voorzien van een accessoireslot voor verschillende modules, maar tot aan aanstaande zondag houden we het voorlopig nog op hardnekkige geruchten. Naast de Magic Slot, zou de LG G5 ook worden voorzien van een altijd-aan-scherm, net als de Galaxy S7 edge.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.