Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG G5 krijgt een secundair scherm en speciale camera’

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2016, 10:06 CategorieAndroid

Er zijn nieuwe geruchten verschenen over de LG G5, die aanstaande zondag wordt aangekondigd. Het toestel krijgt een secundair scherm en een speciale camera. Dat meldt althans Twitteraar en lekker Evan Blass, die wel vaker geruchten de wereld in helpt.

Gerucht: ook een secundair scherm voor LG G5

Evan Blass heeft deze week een topweek. Met een groot evenement als MWC 2016 in aantocht, helpt de lekker en Twitteraar het ene na het andere gerucht de wereld in. Blass claimt de LG G5 al gezien te hebben, maar omdat de info niet te checken is houden wij het voorlopig op geruchten. De Twitteraar geeft aan dat de G5 wordt voorzien van een secundair scherm. Dit display zou te vergelijken zijn met die van de LG V10, die je favoriete of laatst gebruikte apps of een standaard repliek paraat kan houden met het altijd-aan-scherm.

Daarnaast zou het camerasysteem aan de achterkant worden voorzien van twee camera’s. Met twee camera’s – en vermoedelijk – twee sensoren aan boord, zouden fotomakers in theorie achteraf de focus in een gemaakte foto nog kunnen veranderen. Of het kan gebruikt worden om onderdelen van een foto te verwijderen of andere toffe effecten. Of deze features allemaal daadwerken naar de LG G5 zullen komen, is nog niet helemaal duidelijk. Aanstaande zondag kondigt LG dan eindelijk de smartphone aan en weten we alles zeker.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.