Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG G5 wordt op 21 februari aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2016, 9:58 CategorieAndroid

LG heeft het nu ook zelf bevestigd, nadat er al lang over wordt gespeculeerd: het volgende vlaggenschip van de fabrikant wordt op 21 februari aangekondigd. Of het nu een phablet of een gewone smartphone wordt, daar is het internet nog niet over uit.

LG bevestigt: LG G5 wordt op 21 februari aangekondigd

LG heeft deze week officieel naar buiten gebracht dat de fabrikant zijn volgende vlaggenschip op 21 februari zal aankondigen, tijdens een presentatie op het Mobile World Congress in Barcelona. Op dezelfde dag wordt ook de Samsung Galaxy S7 (Edge) aangekondigd. Eerder stuurde LG al een uitnodiging naar verschillende internationale nieuwswebsites, waar vrijwel niets uit op te maken was. Dat hield het internet echter niet tegen: toen werd al beweerd dat de G5 zou worden aangekondigd. En nu weten we het dus zeker.

Gisteren plaatste LG een tweet waarin we een foto zagen van iemand die een foto wil maken met een onzichtbaar apparaat, terwijl de focus wordt gelegd op de ‘5’ in beeld. De twee is inmiddels verwijderd, maar de foto niet. Was het dan wellicht toch een foutje? Dat betwijfelen we, aangezien de Koreaanse site nog steeds een dansende robot laat zien die blijkbaar de ‘LG G5 Day’ aan het vieren is. Beide bronnen tonen de datum 21 februari en de tweet toonde ook nog de hashtag ‘#mwc2016’. Of de G5 een phablet wordt of niet, zien we eind februari.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.