Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG kondigt LG Stylus 2 aan

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2016, 9:50 CategorieAndroid

Zo vlak voordat MWC 2016 losbarst, heeft LG nog een product aangekondigd: de LG Stylus 2. Dat is een phablet met een scherm van 5,7 inch en tevens de opvolger van de LG G4 Stylus, die elders als de LG G Stylo werd uitgebracht.

LG Stylus 2 onderweg

Over minder dan een week vindt MWC 2016 plaats, een evenement waar veel smartphones, phablets en tablets kunnen worden aangekondigd. LG is aanwezig op dat evenement en organiseert zelfs een presentatie een dag voordat de sensatie losbarst, maar neemt nu alvast de tijd zijn producten uit de doeken te doen. Eerder kondigde het bedrijf al twee smartphones aan en nu zien we de LG Stylus 2 voorbijkomen. Dit is een phablet met een 5,7 inch-scherm en tevens de opvolger van de LG G4 Stylus, zoals we die hier in Nederland kennen.

lg-stylus-2-groot

De phablet wordt uiteraard geleverd met een stylus, die is voorzien van een nano-coated tip, die gebruikers accurater moet kunnen laten werken. Het scherm heeft een resolutie van 720p, is 7,4 millimeter dun en weegt 145 gram. Onder de motorkap zit een quadcore 1,2GHz-processor (mogelijk de Snapdragon 410) en 1,5GB aan werkgeheugen. Verder is aanwezig: 4G, 16GB aan intern (en uitbreidbaar) geheugen, 3000mAh-batterij, dertien megapixel- en acht megapixel-camera’s en Android 6.0 Marshmallow, direct uit de doos.

De prijs en beschikbaarheid zijn helaas nog niet bekendgemaakt. Die details krijgen we mogelijk aanstaande zondag.

  • Delen:
LG G4 Stylus
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.