Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG kondigt vast het hoesje aan voor de LG G5

Geschreven door
Geplaatst op11 februari 2016, 20:26 CategorieAndroid

Nog voordat fabrikant LG zijn nieuwste vlaggenschip heeft aangekondigd, zien we dat het bedrijf al wel vast het hoesje voor de LG G5 heeft gepresenteerd. Het hoesje draagt de naam Quick Cover en is semi-transparant.

Dit is de Quick Cover voor de LG G5

Het is niet de normaalste gang van zaken, maar we moeten het er maar mee doen. LG heeft namelijk al het hoesje voor de LG G5 aangekondigd, nog voordat de smartphone of phablet zelf is gepresenteerd door de fabrikant. Het hoesje heeft de naam Quick Cover meegekregen en biedt de gebruiker direct toegang tot de meest relevante informatie op het scherm, omdat dit scherm nooit uitgaat. Je kunt altijd zien hoe laat het is en van welke apps je een notificatie hebt gekregen. Ook kun je zien wie er belt zelfs direct opnemen.

De Quick Cover voor de LG G5 is namelijk semi-transparant en biedt gebruikers ook toegang tot andere delen van het touchscreen. Daardoor is het mogelijk om een telefoontje aan te nemen wanneer die binnenkomt. De verwachting is dat LG de G5 op 21 februari zal aankondigen, tijdens een presentatie op het Mobile World Congress. Op dit moment is de geruchtenmolen er nog niet over uit of de G5 een traditionele smartphone of een moderne phablet gaat worden: de schermgrootte schommelt nu tussen de 5,3 en 5,6 inch.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.