Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG zal LG Pay niet tijdens MWC 2016 presenteren’

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2016, 13:46 CategorieAndroid

Omdat LG zich tijdens de aankomende MWC-beurs volledig wil concentreren op de LG G5, zal het bedrijf LG Pay niet gaan onthullen. Dat moment wordt voor later bewaard, zodat de G5 alle aandacht kan krijgen.

Gerucht: geen LG Pay tijdens MWC

Fabrikant LG heeft laten weten dat het tijdens MWC 2016 geen plannen zal bekendmaking omtrent LG Pay. Het bedrijf heeft deze beslissing gemaakt om ervoor te zorgen dat de LG G5 volop op de aandacht van de media kan rekenen. In de afgelopen maanden heeft de producent van onder meer smartphones en phablets hard gewerkt aan het nieuwe betaalsysteem, maar geeft de onaangekondigde G5 toch voorrang. Hieronder kun je de volledige statement lezen die een vertegenwoordiger van LG heeft afgegeven over Pay.

LG Electronics has delayed the official launch of LG Pay to the second quarter of this year to help the new LG flagship smartphone ― G5 ― receive more media attention.

Op dit moment maakt LG zich zorgen om zijn verkopen van smartphones en phablets, omdat de cijfers de afgelopen maanden tegenvallen. Het is dus geen gekke gedachte dat LG prioriteit geeft aan zijn smartphonetak, in een poging ervoor te zorgen die goed op de kaart te zetten. Wanneer LG Pay op de markt verschijnt, dan moet het concurreren met onder meer Apple Pay en mogelijk ook Samsung Pay.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.