Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lightroom 2.0 voor Android nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2016, 18:22 CategorieAndroid

Adobe lanceert een nieuwe versie van Lightroom voor Android. De gratis applicatie voor Android-devices is per direct beschikbaar in de Google Play Store en bevat een groot aantal nieuwe features voor de fotobewerkers onder ons.

Download nu Lightroom 2.0 voor Android

Adobe heeft op maandagmiddag Nederlandse tijd een nieuwe versie van de fotobewerker Lightroom gelanceerd voor Android. Mocht je de app al op je tablet of smartphone hebben staan, dan kan de update elk moment binnenkomen. Dit is wat de software nu te bieden heeft:

  • In-app camera: biedt de mogelijkheid om foto’s in DNG RAW-formaat vast te leggen
  • Shoot-through presets: ook beschikbaar binnen de in-app camera. Maakt het previewen en vastleggen van foto’s met een reeks voorinstellingen mogelijk. De bewerkingen zijn non-destructief – ofwel met behoud van het origineel
  • Dehaze-tool: kan mist en nevel in een foto eenvoudig verwijderen of juist toegevoegen
  • Split Toning: hiermee voegen gebruikers een kleurzweem aan de lichte stukken of schaduwen in een foto toe. Dit zorgt ervoor dat gebruikers foto’s een unieke, gestileerde kleur kunnen geven of dat de look & feel van een traditionele zwart-wit foto gecreërd kan worden
  • Target Adjustment Tool-functionaliteit: biedt directe bewerkingen binnen de Color/B&W bewerkingstool
  • Point-modus: bevindt zich binnen de Curve-tool en biedt gebruikers volledige controle over de kleurtonen en het contrast van een foto
  • Adobe Photoshop Lightroom
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.