Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Marshmallow voor Sony’s Z5 Premium en Z4 Tablet onderweg

Geschreven door
Geplaatst op17 februari 2016, 9:41 CategorieAndroid

Het Britse Twitter-account van Sony Xperia heeft bevestigd dat de Marshmallow-update voor de Z5 Premium en Z4 Tablet van Sony Xperia al onderweg is. In Groot-Brittannië moet de software-update 7 maart verschijnen – voor Nederland is er nog geen datum.

Marshmallow onderweg naar Z5 Premium en Z4 Tablet

Als we het Britse Twitter-account van Sony Xperia mogen geloven, dan verschijnt binnenkort de software-upgrade van Lollipop naar Marshmallow voor de Sony Xperia Z5 Premium (en de twee smartphone-varianten) en de Sony Xperia Z4 Tablet (, evenals de Sony Xperia Z3+-smartphone). De update zou vanaf 7 maart live gaan in Groot-Brittannië. Helaas heeft de Japanse consumentenelektronicafabrikant nog niet aangegeven wanneer we deze update mogen ontvangen in Nederland, die al een tijdje getest wordt.

Uit de bèta-programma is naar voren gekomen dat de testers onder de indruk zijn van Sony’s Android-launcher, die een bijna vanille-ervaring op het gebied van Android aanbiedt, met minimale aanpassingen en weinig extra apps. Sony heeft in het verleden al aangegeven dat een hoop toestellen de upgrade zullen ontvangen, waaronder de Z5, Z3+, Z2 en nog veel meer smartphones en tablets die zich aan de onderkant van de markt bevinden. Op dit moment is het nog wachten totdat Sony ook de Nederlandse releasedatum bekendmaakt.

  • Delen:
Sony Xperia Z5 Premium
Android Lollipop (5.1)
Sony Xperia Z4 Tablet
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.