Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Marshmallow wordt nu uitgerold voor Galaxy S6 edge+

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2016, 10:45 CategorieAndroid

Samsung heeft laten weten dat ook de Samsung Galaxy S6 edge+ wordt voorzien van Android 6.0 Marshmallow. De update wordt nu uitgerold. Wanneer je de update binnenkrijgt, is moeilijk te zeggen. Het kan binnen nu en enkele weken gebeuren.

Marshmallow voor de Galaxy S6 edge+

Hoewel er deze week natuurlijk enorm veel aandacht uitgaat naar de Samsung Galaxy S7 Edge (lees hier onze hands-on), kunnen we het vlaggenschip van vorig jaar natuurlijk niet vergeten. Helemaal niet als het om de update naar Android 6.0 Marshmallow gaat, die vanaf deze week wordt uitgerold voor iedereen met het vlaggenschip in zijn zak. Eerder deze maand werden als de Galaxy S6, Galaxy S6 Edge en de Galaxy Note 5 voorzien van de nieuwste versie van Android en nu is dus de S6 Edge+ aan de beurt.

Je kunt behoorlijk wat van deze update (of beter gezegd: upgrade) verwachten. Zo zijn er natuurlijk heel wat visuele veranderingen zichtbaar binnen TouchWiz (de interface), maar ook achter de schermen is er veel veranderd. Zo krijgt nu ook de S6 Edge+ beschikking over Doze (waarmee achtergrondtaken worden stilgelegd) en kunnen gebruikers per app nu toestemming geven tot welke functie ze toegang krijgen en welke niet. Ook is er Google Now of Tap en natuurlijk de nieuwe Samsung-browser, inclusief de ad-blockers.

Marshmallow wordt eerst uitgerold in Zuid-Korea. Daarna is de rest van de wereld aan de beurt.

  • Delen:
Samsung Galaxy S6 Edge+
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.