Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Medion kondigt P10505 met 10,1 inch-scherm aan

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2016, 12:40 CategorieAndroid

Medion heeft tijdens de Mobile World Congress de P10505 aangekondigd: dat is een tablet met een scherm van 10,1 inch en Android 5.1 als besturingssysteem.  Het apparaat beschikt over een quadcore-processor en is straks verkrijgbaar in drie kleur- en opslagvarianten.

De Medion P10505: drie kleuren, drie opslagvarianten

Tijdens Mobile World Congress 2016 heeft Medion een nieuwe tablet aangekondigd, die straks in drie kleur- en opslagvarianten beschikbaar is. De tablet heeft een metalen rand in de kleuren wit, titanium of marsalarood. Het beschikt over een 10,1 inch full hd-scherm met ips-technologie, dat zorgt voor levendige kleuren. De tablet is voorzien van Android 5.1 Lollipop (Marshmallow is de nieuwste versie), een Intel Atom-quadcore-processor Z8300 met een kloksnelheid van maximaal 1,84 GHz en twee DDR3-werkgeheugens van 2 GB.

medion-p10505-groot

De Medion P10505 is verkrijgbaar met een interne opslag van 32GB, 64GB of 128GB. Via de microUSB 2.0-aansluiting kunnen er extra invoerapparaten, zoals een toetsenbord, worden aangesloten. Dankzij de geïntegreerde microHDMI-uitgang kan de tablet verbinding maken met een tv of monitor. Ook is er een vijf megapixel- en een twee megapixel-camera aanwezig, evenals een gps-sensor. De nieuwste tablet van het Duitse Medion is straks vanaf mei verkrijgbaar vanaf 229 euro. De modellen met meer ruimte zijn duurder.

  • Delen:
Medion P10505
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.