Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Meer foto’s opgedoken van de Galaxy Tab A 7.0

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2016, 18:10 CategorieAndroid

Samsung werkt achter de schermen aan een nieuwe budget tablet, genaamd de Galaxy Tab A 7.0. Daarvan zijn nu twaalf nu afbeeldingen verschenen. Mogelijk kondigt de fabrikant deze vernieuwde tablet aan tijdens Mobile World Congress 2016.

De Galaxy Tab A 7.0 in beeld

Binnenkort zal Samsung wederom een budget tablet gaan uitbrengen, genaamd de Galaxy Tab A 7.0. Er is nog wat verwarring over de naam op internet, aangezien sommige bronnen claimen dat het de nieuwe versie van de Tab E is, terwijl andere dus roepen dat het de Tab A is. Waarschijnlijk heeft iedereen gelijk: mogelijk brengt Samsung de Tab E uit in de Verenigde Staten en zal de Tab A naar Europa komen. Hoe het ook zit, er zijn twaalf nieuwe afbeeldingen op het web verschenen van de nieuwe, maar onaangekondigde Tab A.

Over de Samsung Galaxy Tab A 7.0 wordt gezegd dat het een scherm krijgt van zeven inch. Onder de motorkap zit mogelijk een 1,3GHz quadcore-processor, samen met 1,5GB aan werkgeheugen. Daarnaast zou de tablet 8GB aan intern geheugen, een vijf en twee megapixel-camera, microSD-kaartsleuf en een accu van 4000mAh gaan krijgen. Qua besturingssysteem is het nog even gokken: voorlopig lijkt het erop dat we Android 5.1 gaan krijgen, in plaats van Android 6.0.1. De prijs zou neerkomen op 169 euro, volgens de geruchten.

samsung-galaxy-tab-a-feb-groot-3

samsung-galaxy-tab-a-feb-groot-4

samsung-galaxy-tab-a-feb-groot-2

samsung-galaxy-tab-a-feb-groot-1

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016)
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.