Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Met Android-app Promo Codes kun je betaalde apps winnen

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2016, 16:40 CategorieAndroid

Promo Codes is een Android-applicatie die gebruikers in staat stelt elke dag een betaalde app te winnen. Win je niets, dan kom je in Google Play terecht. De app zal je dan automatisch doorverwijzen naar de desbetreffende Google Play-pagina van die app.

Promo Codes: I’m Feeling Lucky

Sinds kort is het mogelijk om ook Android-apps te downloaden middels promotiecodes. Zodoende kunnen ontwikkelaars en uitgevers mensen voorzien van apps waar ze normaal voor moeten betalen. De app Promo Codes gaat met dat idee aan de haal en presenteert de optie om elke dag kans te maken op zo’n betaalde app. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is deze applicatie te downloaden (downloadlink staat onderaan het bericht) en elke dag op dat I’m Feeling Lucky-knop te tappen. Je weet meteen of je gewonnen hebt.

Heb je gewonnen, dan zal Promo Codes direct de promotiecode kopiëren naar het klembord, zodat je hem kunt invoeren bij Google Play. Heb je niets gewonnen? Geen nood, dan heb je de volgende dag evenveel kans. Win je niets, dan zal de applicatie je doorsturen naar de Google Play-pagina van die app en kun je de Promo Codes-app zelf aanprijzen op Twitter, maar dat is gelukkig niet verplicht. Het is helaas niet duidelijk welke deals het team achter de app sluit om bepaalde apps zo onder de aandacht te brengen. Android 4.1 is wel een vereiste.

  • Promo Codes
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.