Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft maakt apps zichtbaarder in Windows Store

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2016, 10:30 CategorieWindows

Microsoft heeft aangekondigd dat het achter de schermen het een en ander heeft veranderd aan de Windows Store, zodat apps zichtbaarder zijn. Het algoritme dat gebruikt maakt de zoekresultaten meer accuraat en betrouwbaar.

Windows Store werkt nu beter dan voorheen

Microsoft heeft aangegeven de Windows Store op Windows 10 te hebben verbeterd. Wanneer je nu zoek naar een app binnen de winkel, dan zullen de zoekresultaten niet alleen accurater, maar ook betrouwbaarder zijn. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen de apps die je zoekt sneller vindt, ook de ontwikkelaars en uitgevers profiteren natuurlijk van deze verandering. Hun apps zijn nu zichtbaarder en beter in beeld gebracht dan voorheen, waardoor de afname van een app ook kan toenemen. Een klassieke win-win-situatie voor iedereen.

Daarnaast is het zo dat Microsoft voortaan ook recensies van apps en games meeneemt van de mensen die in het preview-programma (Slow Ring) zitten. Voorheen deed Microsoft dit niet, omdat de ervaringen van deze mensen vaak afwijken van de ervaringen van de mensen die niet in het preview-programma zitten. Maar voor het gemiddelde zou dit weinig uitmaken, denkt Microsoft. De veranderingen zijn nu al live gegaan en dat betekent dat je direct kunt gaan zoeken wat je eerst wellicht niet kon vinden in de Windows Store op Windows 10.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.