Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Microsoft verscheepte 6 miljoen Surface-tablets in 2015’

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2016, 10:01 CategorieMicrosoft

Microsoft heeft zelf nog geen exacte cijfers bekendgemaakt maar als we de bronnen van Digitimes mogen geloven heeft het bedrijf afgelopen jaar 6 miljoen Surface-tablets verscheept. In het laatste kwartaal van 2015 gingen er 2,5 miljoen Surface-apparaten richting retailers en consumenten.

Digitimes meldt op basis van bronnen uit de industrie dat Microsoft de verwachting van 4 miljoen verscheepte Surface-tablets in 2015 ruimschoots overtroffen heeft. Er zouden 2 miljoen meer tablets verscheept zijn en de verwachting is dat het aantal Surface-modellen dat in 2016 verscheept wordt met nog eens 30 procent toeneemt.

Afgelopen jaar presenteerde Microsoft onder meer de Surface Pro 4, de nieuwste generatie hybride laptop/tablet voor de veeleisende gebruiker. Ook werd de Surface 3 geïntroduceerd en bracht het bedrijf de Surface Book als eerste convertible op de markt.

Digitimes weet verder te melden dat Microsoft dit jaar met meerdere nieuwe Surface-apparaten komt. We verwachten opvolgers van de hierboven genoemde modellen maar er wordt ook gesproken over de Surface Phone, een phablet met de bouwkwaliteit en specificaties van een echte Surface. Microsoft heeft zich hier zelf echter nog niet over uitgelaten.

Lees ook onze uitgebreide Surface Pro 4 review.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.