Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Mogelijke blauwdruk van iPad Air 3 gelekt’

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2016, 9:31 CategorieiPad

Mogelijk is er nog een afbeelding gelekt waarop we de iPad Air 3 te zien krijgen. De blauwdruk laat zien dat deze iPad iets dikker is dan zijn voorganger. Verder lijkt het erop dat er wordt voortgebouwd op de bestaande geruchten.

Is dit de iPad Air 3?

Het lijkt erop dat de aankondiging van de iPad Air 3 aanstaande, aangezien de geruchten steeds vaker opduiken en ook hardnekkiger worden. Deze week zien we een nieuwe blauwdruk voorbijkomen waarop we mogelijk de nieuwe iPad te zien krijgen. Die blijkt gebaseerd te zijn op informatie afkomstig van een ‘betrouwbare bron’ en laat niet alleen een design met vier stereospeakers, maar ook de Smart Connector en de cameraflitserser zien. Ook zou dit Air-model iets dikker worden dan zijn voorganger, de iPad Air 2.

blauwdruk-ipad-air-3

De schermgrootte zou niet worden veranderen, maar enkele andere afmetingen dus wel. De nieuwe Air zou 6,15 millimeter dik, 169,60 millimeter breed en 240 millimeter hoog zijn. Ter vergelijking: de iPad Air 2 is 6,1 millimeter dik, 169,50 millimeter breed en 240 millimeter hoog. Waarschijnlijk zal het verschil (van 0,05 millimeter aan dikte en o,1 millimeter in breedte) de meeste mensen niet gaan opvallen. Het is nu wachten op de officiële aankondiging van Apple. Mogelijk wordt de iPad Air 3 in maart van dit jaar gepresenteerd.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.