Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Netflix-app geoptimaliseerd voor iPad Pro en Force Touch 3D

Geschreven door
Geplaatst op25 februari 2016, 10:37 CategorieiPad

Netflix heeft deze week een grote update voor zijn iOS-app uitgerold. Middels de update is de applicatie geoptimaliseerd voor de 12,9-inch iPad Pro waardoor de content in de juiste resolutie weergegeven wordt, en worden diverse features voor de iPhone en iPad toegevoegd.

iPad Pro-gebruikers krijgen na de update de meest optimale Netflix-ervaring voorgeschoteld. Daarnaast krijgen iPhone-gebruikers de ‘post-play experience’ waarmee het makkelijker wordt een serie in zijn geheel te kijken door automatisch de volgende aflevering te starten. Ook worden met deze feature suggesties getoond op basis van de film die je net gekeken hebt.

Netflix ondersteunt na de update ook Force Touch 3D op de iPhone 6S en iPhone 6S Plus. Wanneer je door de bibliotheek blader zorgt een lichte tap voor meer informatie over een specifieke titel terwijl een harde tap de mogelijkheid biedt de titel te starte, meer informatie te bekijken of te delen.

De nieuwste versie van de Netflix-app is reeds in de App Store te vinden. De applicatie is gratis te downloaden maar hebt vanzelfsprekend een abonnement op Netflix nodig om van de dienst gebruik te maken.

  • Netflix
  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.