Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe info over Alcatel Idol One Touch 4S-phablet

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2016, 21:44 CategorieAndroid

Nieuwe informatie is gelekt over de nog onaangekondigde Alcatel One Touch 4S. Dit is een phablet met een schermformaat van 5,5 inch.

Idol 4S met Snapdragon 652

De Chinese fabrikant van Franse afkomst staat bekend om redelijk goede, erg goedkope telefoons, die veelal zonder abonnement worden verkocht. De Idol 4S is geen uitzondering, maar wel de telefoon met de beste hardware die Alcatel ooit in een toestel heeft gestopt. De Idol 4S krijgt volgens beroepslekker Evan Blass van Venturebeat een achtkernige Snapdragon 652-processor, 3GB ram en 16GB opslaggeheugen dat uitbreidbaar is met een micro sd-kaart. Het 5,5-inch scherm is een quad hd amoled-exemplaar.

Frontcamera met led-flitser

De Idol 4S krijgt een hoofdcamera met een resolutie van 16 megapixel. De frontcamera heeft een resolutie van 8 megapixel en aan de voorkant zit, evenals op de achterkant, een led-flitser voor goed belichte selfies.

Verpakkingsdoos is VR-bril

De verpakking van de Idol 4S is ook nieuws. Deze harde plastic doos kan dienst doen als een soort Google Cardboard VR-viewer. Zo kun je de telefoon op je gezicht bevestigen en er virtual reality mee beleven.

Minder dan 400 dollar

De nieuwe phablet zou voor minder dan 400 dollar de toonbank over moeten gaan. De phablet wordt in mei verwacht, evenals zijn iets kleinere 5,2-inch broertje, de Idol 4. Waarschijnlijk presenteert Alcatel de nieuwe toestellen tijdens het Mobile World Congress eind deze maand. Alcatel pleegt tijdens dat evenement in Barcelona een heleboel nieuwe telefoons en andere hardware te presenteren. Zoals vorig jaar nog met de Idol 3, waarover wij een review schreven.

 

  • Delen:
Alcatel Idol 4S
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.