Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nintendo maakt details omtrent Miitomo bekend

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2016, 20:34 CategorieAndroid

Nintendo’s eerste app die exclusief voor smart devices verschijnt, Miitomo, komt in maart naar de Benelux voor iOS- en Android-telefoons en -tablets. Vandaag maakte Nintendo de stappen bekend die fans kunnen volgen om als één van de eerste toegang te krijgen tot de sociale fun.

Zo schrijf je je in voor Miitomo

Vanaf 17 februari 2016 kunnen mensen in de Benelux zich inschrijven voor Miitomo door een Nintendo-account te creëren met hun Nintendo Network ID, social media-account of e-mailadres. Mensen die zich vooraf inschrijven voor Miitomo zullen als eerste een bericht ontvangen wanneer de app in maart beschikbaar komt. De applicatie is een sociale ervaring die gebruik maakt van Nintendo’s Mii-personages om vrienden bij elkaar te brengen in een vrolijke, speelse en gastvrije sociale omgeving en zal gratis te downloaden zijn.

Sinds ze debuteerden op het Wii-systeem, zijn wereldwijd meer dan 200 miljoen Mii-personages gemaakt. Via Mii-personages kunnen gebruikers op een heel nieuwe manier contact maken met hun vrienden, bijvoorbeeld door antwoord te geven op vragen als “geloof je in buitenaardse wezens?” of zelfs “als je een neushaar uit de neus van een vriend ziet steken, wat doe je dan?”. Door deze vragen en natuurlijk nog veel meer in Miitomo te beantwoorden, kunnen gebruikers verrassende informatie en geheimen over hun vrienden ontdekken.

De Miifoto-functie maakt het dan weer heel makkelijk deze ervaringen te delen door foto’s met Mii-personages te maken en met andere gebruikers uit te wisselen. Nintendo’s nieuwe My Nintendo-beloningsprogramma wordt tegelijk met de app gelanceerd in maart 2016 en kan ermee verbonden worden. Een speciale Miitomo-bonus wordt aan iedereen in de Benelux gegeven die tussen 17 februari en de lancering van Miitomo in maart een Nintendo-account creëert. My Nintendo moet veel meer dan een traditioneel beloningsprogramma worden.

Het is een uitgebreidere dienst die gebruikers op verschillende manieren beloont voor interactie met Nintendo-producten en -diensten. Miitomo-gebruikers met een Nintendo-account kunnen hun voordeel doen met My Nintendo om hun ervaring te verbeteren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.