Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Notif Log zet alle notificaties op Android op een rijtje

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2016, 9:39 CategorieNieuws

Met de applicatie Notif Log voor ANdroid ben je in staat om alle notificaties op een rijtje te bekijken, ook al heb je die een keer eerder weggeveegd. Je kunt de notificaties snoozen, vastzetten en uiteindelijk helemaal verwerpen wanneer je er klaar mee bent.

Check alle notificaties op Android met Notif Log

Notificaties ontvangen op je smartphone en tablet is tegenwoordig de normaalste gang van zaken. Ze vertellen je precies wat er op dat moment binnenkomt op een apparaat en welke handelingen je kunt ondernemen. Maar soms veeg je zo’n berichtje in de balk per ongeluk vroegtijdig weg, zonder dat je goed gelezen hebt wat er nou stond. Ook komt het voor dat je hem eigenlijk nog niet weg had willen halen, omdat je hem voor later wilde bewaren. Ben je dit wel eens tegengekomen, dan is de applicatie Notif Log wellicht iets voor jou.

Deze applicatie voor Android slaat namelijk alle notificaties op en presenteert ze in een handig overzicht. In sommige versies van Android (stock) zit deze functie standaard ingebakken, maar in veel versies ook niet en daarom is het handig dat deze functionaliteit nu ook los te downloaden is. Met Notif Log ben je ook in staat om notificaties te pinnen of te snoozen, zodat je ze later kunt terugvinden. Ben je er helemaal klaar mee, dan kun je ze natuurlijk ook verwijderen. Je kunt de applicatie nu gratis downloaden uit Google Play.

  • Notif Log
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.