Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nu te downloaden: The Walking Dead: Michonne

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2016, 9:10 CategorieAndroid

Telltale Games heeft de game The Walking Dead: Michonne uitgebracht voor Android en iOS. Dit is het eerste deel van de driedelige miniserie, die je ook kunt downloaden voor je spelcomputer. Je kunt de afleveringen los kopen of een season pass aanschaffen.

Download nu The Walking Dead: Michonne

Als je aan lezers van The Walking Dead-comic of kijkers van de -serie vraagt wat hun favoriete personage is, dan is de kans groot dat iemand de naam ‘Michonne’ roept. Deze dame met een zwaard hakt de ene na de andere zombie in stukken en geniet ondertussen van dat proces. Reden genoeg voor de verhaalvertellers van Telltale Games om een game (of verhaal) rondom Michonne uit te brengen en dat is nu gebeurt in de vorm van The Walking Dead: Michonne. Het eerste deel in de driedelige miniserie is vanaf nu te downloaden.

Je kunt het spel downloaden voor Android en iOS. De drie afleveringen zijn los te koop, maar je hebt ook de mogelijk om een season pass aan te schaffen. Doe je dat nu, dan krijg je twintig procent korting op het pakket. Het tweede deel van The Walking Dead: Michonne verschijnt in maart, terwijl het derde deel in april moet verschijnen. Voordat je gaat kopen, check even de pagina van de game binnen Google Play en de App Store, omdat het spel systeemeisen heeft. Ze zijn niet heel hoog – maar als ze toch te hoog zijn, is het zonde van je geld.

  • The Walking Dead: Michonne
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.