Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nvidia zet Marshmallow-update voort voor Shield Tablet

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2016, 10:12 CategorieAndroid

Nvidia heeft de uitrol van de nieuwste Android-versie, Android 6.0 Marshmallow, voorgezet voor zijn eerste Android-tablet, de Nvidia Shield Tablet. Twee weken geleden werd de software al uitgerold, maar toen bleek dat de update de WiFi-verbinding kapotmaakte.

Download nu de Marshmallow-update voor de Shield Tablet

Fabrikant Nvidia blijkt erg voorzichtig te zijn als het om het update van zijn first-party Android-tablets gaat. Ongeveer twee weken geleden bracht het bedrijf een update uit voor de Nvidia Shield Tablet. Deze update zorgde ervoor dat de tablet een bijna stock-ervaring van Android 6.0 Marshmallow kreeg. Maar wat er ondertussen ook gebeurde was dat de WiFi-verbinding van de tablet niet meer werkte. En dat is problematisch. Vooral wanneer het gros van je tablets een WiFi only-model is en gebruikers dus geen internet meer hebben.

Vandaag lijkt alles echter in orde te zijn en zet Nvidia de Marshmallow-update voor de eerste Shield Tablet voort. Op het forum van de fabrikant geeft een vertegenwoordiger het volgende aan.

We’re confident we have corrected the problem and are releasing a new Software Update.

Zoals eerder gezegd biedt Nvidia een bijna kale versie van Android aan. Het enige dat de fabrikant toevoegt, zijn wat wallpapers en een andere camera-applicatie. De update kan nu worden gedownload door naar Instellingen > Over de tablet > Software-updates te gaan.

  • Delen:
Nvidia Shield Tablet
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.