Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 2 permanent in prijs gedaald

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2016, 12:24 CategorieAndroid

De phablet OnePlus 2 is permanent in prijs gedaald. Mocht je het apparaat onlangs hebben gekocht, dan kun je mogelijk een deel van je geld terug krijgen. Met onlangs werd wel zeer recent bedoeld: de afgelopen vijftien dagen.

OnePlus 2 nu goedkoper verkrijgbaar

De 64GB-versie van de OnePlus 2 is nu voor een lagere prijs verkrijgbaar in Europa. Voortaan kost de phablet 345 euro, in plaats van 399 euro. Deze prijsverlaging is permanent en zal dus niet omhoog gaan. OnePlus geeft aan dat de 2 nu goedkoper geproduceerd kan worden en wil die winst delen met zijn klanten. Mocht je overigens de smartphone in de afgelopen vijftien dagen hebben gekocht, dan kom je in aanmerking voor een cashback-actie: in Noord-Amerika is dit vijftig dollar, hier in Nederland waarschijnlijk vijftig euro.

De OnePlus 2 is een phablet met een scherm van 5,5 inch, inclusief een schermresolutie van 1080p, en een opvallend en verfrissend design dat je van het bedrijf gewend bent. Het apparaat heeft een vingerafdrukscanner en een camera van vijf megapixels aan de voorkant, evenals een camera van dertien megapixels aan de achterkant die in staat is video’s in 4K te schieten. De vingerafdrukscanner kan in totaal vijf vingerafdrukken onthouden. Onder de motorkap vinden we een Qualcomm Snapdragon 810-processor en 4GB aan werkgeheugen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.