Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook Ys Chronicles II uitgebracht voor mobiele apparaten

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2016, 9:46 CategorieAndroid

Deze week is er nog een traditionele Japanse rpg verschenen voor zowel Android als iOS, namelijk de actie-rpg Ys Chronicles II. Dit spel kost spelers eenmalig het bedrag van 4,99 euro en bevat verder geen in-app-aankopen.

Download nu Ys Chronicles II

Het komt niet vaak voor dat liefhebbers van Japanse role playing games zo veel klassiekers in één week voorbij zien komen. Maar deze week is het zover. Nadat Square Enix eerder al Final Fantasy IX heeft uitgebracht, zien we nu dat Ys Chronicles II ook is uitgekomen op Android en iOS. De game kost spelers eenmalig 4,99 euro. Wanneer je de rpg op Android wil spelen, dan heb je tenminste Android 4.0 of hoger nodig, terwijl iOS-eigenaars iOS 6.0 of hoger moeten hebben. In beide gevallen heb je bijna 500MB aan ruimte nodig.

Ys Chronicles II pakt het verhaal op waar het eerste deel geëindigd is. Zoals je mag verwachten van een game die opnieuw is uitgebracht door DotEmu, biedt het spel geüpdatete graphics aan, zonder de charme van het origineel te verliezen. Ook is de muziek bewerkt en klinkt het net even wat mooier. De game biedt spelers een uitgebreide wereld aan die ze mogen ontdekken en een real-time combat-systeem (je valt niet om beurten aan), evenals een The Legend of Zelda-achtige sfeer. Je vindt de game via de onderstaande links.

  • Ys Chronicles II
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.