Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Originele Nvidia Shield krijgt ook Marshmallow

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2016, 18:38 CategorieAndroid

De originele Nvidia Shield Tablet heeft deze week ook de update gekregen voor Android 6.0 Marshmallow. De update wordt nu uitgerold en kan elk moment aankomen. De Marshmallow-update doet precies wat je ervan mag verwachten.

Download nu Marshmallow voor Nvidia Shield Tablet

Nvidia heeft deze week de originele Nvidia Shield Tablet van een update voorzien, die het besturingssysteem brengt naar versie 4.0 en Android 6.0 Marshmallow. De nieuwe versie van deze tablet kreeg diezelfde update eind vorig jaar al en destijds maakte de fabrikant de belofte de software-update ook voor het oudere model beschikbaar te stellen. Destijds werd er ‘vroeg 2016’ gezegd. Zonder een echte datum te hebben gegeven, is de update nu live gegaan en is Nvidia bezig met de uitrol ervan. Hij kan dus elk moment op je tablet verschijnen.

Wat mag je van deze update verwachten? Eigenlijk alles dat je van Android 6.0 Marshmallow mag verwachten, waar je hier alles over kunt lezen. De interface is geïnspireerd op Material Design, Google Now on Tap is beschikbaar, microSD-kaarten kunnen als intern geheugen worden gezien en zo zijn er nog veel meer features die we kunnen noemen. Wat niet alle tablet-eigenaars kunnen is een aparte afbeelding instellen als achtergrond en lockscreen, maar Shield-eigenaars kunnen dat dus wel. Ook is de camera verder geoptimaliseerd.

  • Delen:
Nvidia Shield Tablet
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.