Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

PayPal voorziet apps van een gloednieuw design

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2016, 10:24 CategorieAndroid

De online betaaldienst PayPal heeft laten weten dat de Android- en iOS-apps allebei zijn voorzien van een gloednieuw design en enkele nieuwe features. Je kunt de update en de apps gratis downloaden uit Google Play en de App Store.

Download nu de vernieuwde app van PayPal

De apps van de online betaaldienst PayPal hebben een grote make-over gekregen. De grootste verandering die meteen zichtbaar is, is natuurlijk de aanpassing van de interface. Wanneer je de apps nu opstart, dan krijg je de opties gepresenteerd om meteen je balans te beheren, recente activiteiten te bekijken, geld te versturen en geld te vragen. De activiteitenfeed is ook aangepast en laat gebruikers nu alle activiteiten bekijken tot en met drie jaar geleden. Voorheen konden gebruikers niet zo ver terug in het verleden naar hun aankopen kijken.

Ook is de mogelijkheid om geld te versturen en te ontvangen opnieuw vormgegeven en volgens PayPal gestroomlijnd. Het is nu bijvoorbeeld veel gemakkelijker om een contactpersoon te vinden in je contactenlijst en zul je sneller een nieuw contactpersoon kunnen toevoegen. Het transactieproces is ook heel simpel nu: je kiest een contact, vult het bedrag in en maakt het geld over. Wanneer je om geld vraagt, kies je ook een contact, vul je het bedrag in en kan degene aan de andere kant, met één tap, het geld overmaken.

  • PayPal
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.