Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Play Music toont ook YouTube-video’s in zoekresultaten

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2016, 9:41 CategorieAndroid

Google Play Music heeft een update gekregen op Android. Voortaan laat de muziekapplicatie ook YouTube-video’s zien in de zoekresultaten. De update is nu live voor iedereen en kan elk moment aankomen op je Android-apparaat.

YouTube-video’s bekijken in Google Play Music

Google heeft een update vrijgegeven voor Play Music op Android. Wanneer je de update hebt gedownload en geïnstalleerd en je voert een zoekopdracht binnen de Music-app uit, dan zul je voortaan ook YouTube-video’s tussen de zoekresultaten tegenkomen. Deze nieuwe feature is overigens voor iedereen beschikbaar, niet alleen voor de mensen die 9,99 euro per maand betalen voor een abonnement op de muziekstreamingdienst van de zoekmachinegigant. Heb je de app, dan krijg je dus sowieso deze nieuwe functie tot je beschikking.

Eerder was het zo dat je enkele radiostations en je eigen nummers voorbij zag komen wanneer je iets aan het zoeken was. Nu zul je dus ook vier video’s aantreffen in de resultaten. Door op het knopje ‘meer’ te tappen, krijg je toegang tot de andere video’s op YouTube, maar alleen de video’s die te maken hebben met muziek (zoals officiële clips, lyricsvideo’s en meer). Opvallend is dat de interface minimaal is voor YouTube binnen Play Music en dat die lijkt op die van Android 2.3 – hopelijk past Google dit nog aan in een update die hierna zal komen.

  • Google Play Music
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.