Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pocket zal nu gesponsorde content gaan aanbevelen

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2016, 10:00 CategorieAndroid

De later-lees-applicatie Pocket heeft aangegeven dat het gebruikers voortaan ook gesponsorde content wil gaan aanbevelen, naast de reguliere artikelen. Het bedrijf belooft dat je geen troep te zien krijgt, maar ook echt content die bij de andere artikelen en video’s past.

Pocket serieus over geld verdienen met applicatie

De populaire later-lees-applicatie Pocket zal gebruikers gesponsorde content gaan voorschotelen. Dit is de eerste keer dat de applicatie zoiets doet. Echter, het bedrijf achter de app geeft aan dat je niet zomaar iets te lezen krijgt, aangezien de advertenties aan hoge eisen moeten voldoen. De eerste lading gesponsorde content zal weergeven worden als een normaal artikel, maar dan wel gelabeld als ‘gesponsord’, en komen van Slack en Intel af. Het Pocket-team zal dan geld verdienen op basis van het bereik van deze berichten.

De adverteerders moeten wel zelf voor de content zorgen, maar Pocket zal die bedrijven gaan helpen het juiste publiek te vinden. Hoewel sommige gebruikers het mogelijk vervelend vinden dat er gesponsorde content te vinden is in de app, is het toch een logische vooruitgang. Mocht je het toch heel vervelend vinden, dan heb je altijd de mogelijkheid om een maand- of jaarabonnement af te sluiten. Dit houdt je niet alleen advertentievrij, je krijgt dan ook nog eens extra mogelijkheden tot je beschikking, zoals content taggen en archiveren.

  • Pocket
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.