Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

PSP-game Lumines komt naar mobiele apparaten

Geschreven door
Geplaatst op9 februari 2016, 9:52 CategorieAndroid

De maker van één van de beste PSP-games ooit gemaakt, Yet Q Entertainment, maakt bekend dat Lumines onderweg is naar smartphones en tablets. Het spel moet in de zomer beschikbaar zijn. In de winter zou er een gratis variant verschijnen.

Lumines komt naar Android en iOS

Wanneer je meer dan tien jaar geleden een PSP in je bezit had (een high-end handheld gaming device van Sony), dan had je het spel Lumines. Het spel lijkt een beetje op Tetris, maar heeft genoeg eigen karakter om de tand des tijds te doorstaan. Of dat ook daadwerkelijk zo is, merken we deze zomer. Want dan verschijnt er een nieuw deel in de serie. Niet voor de PSP of de PS Vita (die andere high-end handheld van Sony), maar voor mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. En het mooie is: er verandert weinig aan de gameplay.

Tenminste, als we de eerste screenshots mogen geloven. In plaats van een breed veld, krijg we nu te maken met een vierkant. In hoeverre dat de gameplay gaat aanpassen, weet nog niemand. De game heeft een tijdelijke werktitel in de vorm van Lumines 2016. Wanneer het spel deze zomer zal verschijnen, dan zul je ervoor moeten betalen. In de winter zou er ook een gratis variant beschikbaar moeten zijn, met de subtitel VS. Deze versie wordt in samenwerking gemaakt met de originele producent van de game, Tetsuya Mizuguchi.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.