Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Reclameposter voor Samsung Galaxy S7 en S7 Edge onthult alles

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2016, 9:39 CategorieAndroid

Alles wat we nog niet wisten over de Samsung Galaxy S7, en de Galaxy S7 Edge, weten we nu dankzij een uitgelekte Spaanse reclameposter. Alle specificaties en plaatjes staan erop.

Goudkleur

Zo weten we nu zeker dat de nieuwe vlaggenschepen van Samsung – althans in Europa – gaan lopen op een Qualcomm Snapdragon 820-processor. En dat de kleur goud al vanaf het begin te koop is.

Indrukwekkende camera

Uit aanvullende informatie die Sammobile heeft gevonden op Zauba, de Indiase importsite, blijkt dat de al eerder uitgelekte 12-megapixelcamera toch wel een indrukwekkend exemplaar te zijn, ondanks het bescheiden aantal pixels. De module heeft een 1/2.5-inch sensor, en dat is wel een flinke stap vooruit. De individuele pixels zijn zeker 1.4 microns groot, en dat is een stuk groter dan het standaard pixelformaat van 1.12 dat de meeste moderne telefooncamera’s bieden. Dat houdt in dat de camera een stuk beter is in fotograferen in het (half)donker. Dus foto’s op slecht belichte feestjes gaan er een stuk beter uitzien.

Hard geluid

Uit andere informatie van Zauba komt naar voren dat beide toestellen een paar krachtige speakers hebben gekregen. De luidspreker voor het oor biedt een kracht van 1.2W, en de ‘gewone’  luidspreker komt zelfs tot 1.5W. Via door Samsung aangepaste sortware kunnen beide luidsprekers tezamen worden gebruikt voor een nog harder geluid.

Galaxy S7 Edge is de phablet

De Galaxy S7 krijgt een scherm van 5.1 inch, de Galaxy S7 Edge is een phablet met en 5,5 inch scherm. Beide toestellen krijgen een quad HD-scherm dat altijd aan staat (als een soort e-ink voor basale informatie), en de schermen zijn ook drukgevoelig, zoals de schermen van de Apple iPhone 6S  en 6S Plus. De ‘gewone’ S7 krijgt een 3000 mAh batterij, de Edge-phablet heeft een grotere: 3600 mAh. Beide toestellen zijn waterdicht volgens het IP67-certificaat.

MWC

Morgen worden beide nieuwe vlaggenschepen door Samsung tijdens het MWC onthuld in Barcelona. Dan zal blijken of er nog een verrassing is die nog niet via de vele geruchten inmiddels is onthuld.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.