Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Renders van LG G5 te zien

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2016, 14:14 CategorieAndroid

De bekende twitterreporter @evleaks heeft renders laten zien van de LG G5. De plaatjes komen overeen met eerder gelekte afbeeldingen.

MWC

Het nieuwe vlaggenschip wordt maandag op het Mobile World Congress in Barcelona onthuld. Dat is vrijwel gelijktijdig met de bekendmaking van de grote concurrent, de Samsung Galaxy S7.

Schermformaat nog een vraagteken

Op het plaatje is een zilverkleurig toestel te zien met een vingerafdrukscanner op de rug en een altijd-aan-scherm, net als de Galaxy S7 overigens. Informatie over het schermformaat is nog altijd niet uitgelekt. De geruchten laten het schermformaat schommelen rondom de phablet-grens van 5,5 inch.

Nieuw ontwerp

LG maakt er een compleet nieuw product van, met een geheel vernieuwd design vergeleken met de voorgangers in de G-serie. Daarmee gooit de elektronicafabrikant het over een geheel andere boeg dan Samsung, die de Galaxy S7-serie erg laat lijken op de Galaxy S6 met verbeteringen die vooral onder de motorkap liggen.

Semi-modulair

Geruchten over het semi-modulaire design van de LG G5 zijn gisteren al naar buiten gebracht. Op die manier kan er functionaliteit aan het toestel worden toegevoegd, al naar gelang de wens van de gebruiker.

Dubbele camera

Op de render die nu door @evleaks naar buiten is gebracht, heeft de LG G5 een dubbele camera op de achterkant. Er is ook een dubbele led-flitser te zien. De onderkant zou verwijderbaar zijn, zodat die er samen met de batterij uit kan worden getrokken en vervangen door een ander.

Drie modules

In een tweede foto die door @evleaks is getwitterd, is het always-on scherm te zien. LG zou zeker drie modules, die aan het toestel toegevoegd kunnen worden, samen met de telefoon presenteren: een camerahandvat.

  • Delen:
LG G4 Stylus
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.