Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung begint uitrol Android 6.0.1 in Zuid-Korea

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2016, 9:51 CategorieAndroid

Samsung is eindelijk begonnen met het uitrollen van Android 6.0.1 Marshmallow in Zuid-Korea: de software is dus af en hoeft enkel nog vertaald te worden. Daardoor hoeven we nu niet heel lang meer te wachten voordat Marshmallow ook in Nederland aankomt.

Android 6.0.1 wordt nu uitgerold voor de S6-lijn

Samsung heeft eigenaars van een Samsung-apparaat er lang op laten wachten, maar nu is het zo ver: de uitrol van de Android 6.0.1-update is eindelijk van start gegaan. Voor nu alleen in Zuid-Korea, maar het is desondanks goed nieuws. Het geeft namelijk aan dat Samsung klaar is met het optimaliseren van het besturingssysteem en dat er voor de westerse wereld alleen nog een vertaling moet worden klaargestoomd. Helaas is op dit moment nog niet duidelijk wanneer we Marshmallow kunnen downloaden.

Eerder kwam al naar buiten wat we van de Android 6.0.1-update van Samsung mogen verwachten voor onze mobiele apparaten. Ook is er al een lijstje gelekt met daarop alle Samsung-apparaten die straks worden voorzien van de nieuwe software. Voorlopig gaat het echter om de Samsung Galaxy S6 en de Galaxy S6 edge, met natuurlijk in het vooruitzicht alle andere moderne Samsung devices. Waarschijnlijk zal ook de Samsung Galaxy S7 voorzien worden van het nieuwe Android. Dat toestel wordt op 21 februari aangekondigd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.