Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung brengt februari-update uit voor vlaggenschepen

Geschreven door
Geplaatst op29 februari 2016, 9:23 CategorieAndroid

Samsung heeft laten weten dat iedereen met een vlaggenschip van de fabrikant nu de februari-update kan downloaden, met het nieuwste beveiligingsniveau. Deze patch bevat alle fixes van Google, plus nog een aantal die Samsung zelf verzorgd heeft.

Download nu de februari update voor je Samsung

Ondanks het feit dat februari bijna voorbij is, brengt Samsung nog op de valreep de beveiligingsupdate van februari uit voor de vlaggenschepen van de fabrikant. Google brengt deze update vaak aan het begin van de maand uit en Nexus-apparaten ontvangen hem dan altijd snel, terwijl toestellen van andere fabrikanten altijd langer moeten wachten. Niet alleen omdat ze afhankelijk zijn van Google, maar ook omdat er gewoonweg meer toestellen zijn waar andere producenten rekening mee moeten houden. Het is een langdradig proces.

Nu kan iedereen met een vlaggenschip van Samsung dus de februari-update binnenhalen. De patch bevat de tien fixes die Nexus-eigenaren eerder deze maand al hadden gekregen, plus nog oplossingen voor zeven extra kwetsbaarheden die het bedrijf zelf ontdekt heeft. Zo wordt er onder andere een probleem met de WiFi-drivers van Qualcomm opgelost, evenals het probleem omtrent geheugencorruptie. Verder zijn er geen details bekendgemaakt – dat is meestal het geval, zodat kwaadwillende niet meteen weten waar ze moeten zoeken.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Samsung Galaxy S6 Edge+
Android Lollipop (5.1)
Samsung Galaxy TabPRO S
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.