Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung brengt Galaxy Note 6 wel, en S7 Edge Plus niet in Europa uit’

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2016, 11:40 CategorieAndroid

Liefhebbers van de Galaxy Note-serie van Samsung werden afgelopen jaar teleurgesteld: de Galaxy Note 5 werd niet in Europa uitgebracht. De Galaxy S6 Edge Plus daarentegen wel. Komend jaar zou Samsung de rollen willen omdraaien: wel een Note 6, maar geen S7 Edge Plus in Europa.

Galaxy  Note 5: de phablet die niet kwam

Er is weinig verschil tussen de Galaxy S6 Edge Plus en de Galaxy Note 5. Alleen het ontwerp is anders, met het scherm van de S6 Edge Plus dat over de zijkanten heen loopt, en de S-Pen die alleen bij de Note 5 werd geleverd. Volgens Samsung had het Europese publiek nauwelijks belangstelling voor de S-Pen, en is daarom besloten de Note 5 hier niet uit te brengen, en in plaats daarvan de S6 Edge Plus.

Galaxy Note 6: wel naar Europa

Nu meldt een insider aan Techradar dat dit besluit Samsung is tegengevallen. Het zal met de opvolgers van de Note 5 en de S6 Edge Plus anders gaan. Hij spreekt over Engeland, maar Samsung beschouwt dat land als onderdeel van zijn Europees marktbeleid, dus het geldt waarschijnlijk ook voor het Europese vasteland.

Geen Galaxy S7 Edge Plus

“Samsung zal de S7 Edge + niet in Engeland uitbrengen. Ik heb de indruk dat de verkoop (van de S6 Edge Plus) nogal een tegenvaller is geweest, en dat het besluit om de Note 5 niet in Europa uit te brengen, nu een misslag wordt gevonden. Dus onze informatie is nu dat de Note 6 in augustus in Engeland in de verkoop gaat, en dat er geen S7 Edge Plus zal komen.”

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.