Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung brengt vier Galaxy Tab E-modellen naar de VS’

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2016, 11:01 CategorieAndroid

Volgens nieuwe geruchten zal Samsung dit jaar vier nieuwe Galaxy Tab E-modellen gaan uitbrengen in de VS. Over Europa is echter niets bekend. Het gaat om de onlangs in Taiwan gelanceerde Tab E 8.0 en drie onaangekondigde versies.

Meer Galaxy Tab E-modellen onderweg

Samsung is mogelijk voornemens vier Samsung Galaxy Tab E-modellen naar de Verenigde Staten te brengen, namelijk de 8.0-variant die eerder uitkwam in Taiwan en de drie onaangekondigde versies die ook al eerder in het nieuws kwamen. Alle vier de tablets zouden later dit jaar moeten verschijnen. Helaas heeft de geruchtenmolen nog niets gemeld over een release in Europa. Wel zijn de tablets al opgedoken bij een Amerikaanse retailer. Echter is het zo dat er geen specs of andere info op die pagina’s te vinden is.

Het geeft slechts het idee dat de Galaxy Tab E-lijn dus een frisse look krijgt in 2016, in elk geval in de Verenigde Staten. Over de 7.0-versie is al naar buiten gekomen dat die een zeven inch scherm krijgt, 1,3GHz-processor, 1,5GB aan werkgeheugen en 8GB aan interne opslagruimte. Ook zou er een variant moeten verschijnen met 4G aan boord. Ook is er al gesproken over een 7.0 Lite (die iets minder goede specs krijgt) en een 7.0 Kids (die een verstevigd omhulsel krijgt, dezelfde specs als het 7.0-model en direct de nieuwe Kids Mode).

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab E 9.6
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.