Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy S7 Edge in een puur gouden jas

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2016, 14:34 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy S7 Edge is in de kleur goud te krijgen, maar je kunt het natuurlijk altijd nog gekker maken. Truly Exquisite biedt de nieuwe phablet aan in een jas van echt 24-karaats goud.

Truly Exquisite

Truly Exquisite doet dat al een tijdje met alle dure smartphones en phablets van Samsung en Apple. Ook de iPhone is er met een gouden achterkant te krijgen, en de Galaxy S6 en S6 Edge. De achterkant en de zijkanten worden geheel gehuld in zo puur mogelijk goud.

Gouden Galaxy S7 Edge voor 2155 euro

Dat heeft uiteraard wel een prijs. De Galaxy S7 Edge met een volledig gouden jasje kost 2155 euro. Truly Exquisite kondigt tevens aan dat er nog twee dure jasjes voor de S7 Edge aan komen, namelijk rozegoud en platina. Deze dure metalen  worden er op dezelfde wijze als ‘gewoon’  goud omheen gelegd. Wellicht komen er nog wat meer luxe varianten. De iPhone 6S Plus is bijvoorbeeld ook te krijgen in krokodillenleer, en in goud ingelegd met Swarovski-kristallen. Voor prijzen tussen 3500 en 4500 euro.

Draadloos dock

Voor de prijs krijg je overigens wel de telefoon erbij, plus de Gear VR en een draadloos dock voor opladen.

Alle gegevens over de Samsung Galaxy S7 Edge zijn te vinden in onze database. Onze hands-on review van het toestel is hier terug te lezen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.