Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy S7 Edge kopen: pre-orders van start

Geschreven door
Geplaatst op25 februari 2016, 10:09 CategorieAndroid

Afgelopen week introduceerde Samsung tijdens MWC 2016 de nieuwe Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Beide toestellen zijn voorzien van diverse interessante features en liggen vanaf begin volgende maand in de Nederlandse winkels. We zetten de aanbieders waar je de smartphones kunt kopen voor je onder elkaar.

Samsung Galaxy S7 en S7 Edge

De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zijn de nieuwste vlaggenschip smartphones van de Koreaanse fabrikant. Het eerstgenoemde toestel heeft een formaat van 5,1-inch, terwijl de Edge 5,5-inch groot is. Qua overige specificaties komen de smartphones overeen.

Samsung-Galaxy-S7-Edge-totaal

Zo beschikken de toestellen onder meer over een hoge resolutie amoled-display, een premium behuizing die water- en stofdicht is, een 12 megapixel camera met ‘dual pixels’ voor nog betere foto’s en video’s, een krachtige octacore-processor, een Alway On Display zodat je continu informatie op je scherm ziet en Android 6.0 Marshmallow met daar overheen TouchWiz als besturingssysteem.

Bekijk ook onze Galaxy S7 Edge hands-on review.

Samsung Galaxy S7 kopen

Samsung heeft aangekondigd dat beide toestellen vanaf 11 maart in Nederland worden verkocht in de kleuren zwart, wit en goud. De Galaxy S7 voor 699 euro, de Galaxy S7 Edge voor 799 euro. Daarvoor krijg je een toestel met 32GB geheugen dat gewoon weer middels een microSD-kaart uit te breiden is. Je kunt de Galaxy S7 en S7 Edge aanschaffen bij onderstaande winkels, met of zonder abonnement.

Gratis Gear VR-bril voor snelle bestellers

Wie voor 11 maart voorbestelt via de website van Samsung, krijgt een Gear VR-bril bij zijn bestelling. Middels deze bril kun je virtual reality-content bekijken.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.