Samsung Galaxy S7 edge-renders tonen de kleurenopties

15 februari 2016 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s7-edge-zwart-render

Er zijn nieuwe renders gelekt waarop we mogelijk de drie straks beschikbare kleurenopties zien van de Samsung Galaxy S7 en de S7 edge. Zoals verwachten komen de kleuren zwart, zilver en goud voorbij.

Zijn dit de drie kleurenopties voor de Samsung Galaxy S7 edge?

Het duurt nog een week en dan weten we zeker wat we van de Samsung Galaxy S7 edge mogen verwachten. Hoewel we al een hoop weten over het toestel, zal Samsung nog een verrassing of twee achter de hand hebben. Het lekken van informatie over de smartphone en phablet houdt echter niet op, want ook vandaag komt het onaangekondigde apparaat in het nieuws. Er zijn namelijk renders opgedoken van de S7 en de S7 edge, waarop we de drie mogelijke kleurenoties te zien krijgen. Hierboven zie je zwart, hieronder zilver en goud.

De Samsung Galaxy S7 edge zal mogelijk een phablet gaan worden met een scherm van 5,5 inch. De prijzen zijn wellicht ook al gelekt: naar buiten is gekomen dat het toestel honderd euro duurder zal zijn dan de phablet-versie van de S6 en op een bedrag van 799 euro zal komen. Voor dat bedrag krijg je wel een stof- en waterdicht toestel, dat beschikt over een microSD-kaartsleuf, superieure camera’s en een flinke batterij van 3600mAh (tenminste, als we alle geruchten mogen geloven). Zondag vindt de aankondiging dan plaats.

Reacties (0)