Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy S7 krijgt een altijd-aan-display’

Geschreven door
Geplaatst op9 februari 2016, 10:16 CategorieAndroid

Eerder dook het gerucht al op dat de Samsung Galaxy S7 zou worden voorzien van een altijd-aan-display. Een handelsmerkaanvraag ondersteunt dat idee nu. Dit altijd-aan-display moet gaan lijken op het Ambient Display van Google.

Krijgt de Samsung Galaxy S7 een altijd-aan-display?

Vlak na de jaarwisseling verscheen het gerucht over de Samsung Galaxy S7 en de S7 Edge dat die zouden worden voorzien van een altijd-aan-display, die moet gaan lijken op het Ambient Display van Google. Nu is er een aanvraag van Samsung voor een handelsmerk opgedoken die dat idee versterk, aangezien het bedrijf Always On Display wil laten vastleggen. Dit altijd-aan-scherm zou gebruikers snel cruciale informatie moeten kunnen laten zien, zoals de tijd en notificaties, zonder dat het veel van de batterij moet gaan vergen.

De feature zou namelijk erg batterijvriendelijk zijn: het scherm zou slechts één procent batterijverbruik per uur hebben. Dat is in alle opzichten goed nieuws, ook al zou de S7 inderdaad twee dagen mee kunnen gaan op één batterijontlading. Naast Googles Ambient Display, wordt ook al snel de vergelijking getrokken met Nokia’s Glance Screen en Motorola’s Active Display. De functie en de vorm lijken in elk geval hetzelfde te ogen, maar dan net even met een andere naam. Wat het verschil gaat worden, is nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.